topimages
transp
transp


Augusti10/8


Imorgon åker jag till Danmark för att köra Tour de Horsens 4-dagars. Så jag återkommer med rapport därifrån inom kort!
Ha de gott så länge :o)


7/8


Vårgårda GP.
Körde ihop med Hjun som dessutom hade obs lopp. Så att det skulle gå fort visste man redan innan. Fick en kanonstart o var med där framme direkt. Tyvärr var jag lite dum o backade ner ganska snabbt. Det skulle jag aldrig gjort, för sen gick tåget o folk släppte hela tiden. Även jag till slut. Jag o Åsa låg ihop ett bra tag. Sen kom Maria o Karin upp i våran lilla grupp. Efter det blev jag riktigt seg, tog mig knappt runt. Åsa var ganska stark o kom iväg med en Hjun, medans jag satt kvar med de andra tjejerna. Försökte komma loss på sista varvet, men jag var riktigt seg. Kom tillbaka i spurten var blev slagen av dem båda. Slutade fyra!
Måste bara tacka min kompis Anna som var med o supportade. Hon e bara sååå grym!!

5/8


Skara GP!
Igår tränade jag 6´50 timmar med grabbarna grus (Petter, Tobbe o Kimmo). Kanske inte världens bästa uppladdning inför GP, men det var ett trevligt träningspass.
Vi startade ihop med P15-16. Trodde att det skulle gå ganska lugnt, van att köra med Hjun. Men de spettade på ganska bra faktiskt! Banan var kanonfin, loppet gick mitt i stan. Måste tacka arrangörerna för en fin tävling o den stora publiken!! Lite fler såna här race vill vi se i Sverige.
Det gick på ganska bra i klungan, så det vart aldrig direkt några utbrytningar som höll. Men på slutet lyckades en kille komma loss. Jag blev trea bland tjejerna i spurten. Fegade lite i kurvan innan mål, har insett att asfalt är ganska hårt ;o)!!
Martin Vestby från Bianchi vann herrarnas race.
transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com