topimages
transp
transp


Februari29/2


Resan gick hur smidigt som helst, inga problem med bagage o dyl. Jag bor precis vid hamnen i Nice så det kan knappast bli bättre :o). Efter att jag installerat mig i lägenheten, bor hos några kompisar. Så bekantade jag mig med stan lite.
På kvällen kom Klas, Susanne o Roffe förbi. Klasse checkade igenom cykeln lite o hade fixat fram en schysst karta.

28/2


Imorgon bär det iväg Nice på träningsläger. Åker ner själv men kommer att träna en del med Susanne o Klas som också är där. Så nu är jag i full färd med att packa inför resan. Som vanligt i sista stund ;o). Flyget går redan 8´20 från Göteborg, så jag får hoppa upp ganska tidigt! Kanske bäst att hoppa i säng nu då!


IMAGES
Foto: Olle Ljungberg (andra från vänster) fyllde 50 igår. Var förbi o gratulerade! Till alla er som åker Vättern. Se upp för honom, han är ruggigt stark :o)

26/2


Mikro Data som sponsrar mig med dator, hade invigning av sina nya lokal idag. Jag var där o hjälpte till lite!

21/2


Kände mig lite krasslig när jag vaknade på morgonen. Jag o Joel hade egentligen tänkt träna 4-5 timmar idag. Men kortade ner passet till 3 timmar väldigt lugnt. För pulsen var högre än normalt.
Idag var det riktigt vårväder, blåste bara lite för mycket. Synd att jag inte kände mig fräsch. Hade varit perfekt att köra lite längre idag! Men vi får väl hoppas att det släpper snart!


7/2


Idag skulle Daniel vara Sune Troll på Ski Sunne. Så jag passade på att åka lite skidor o det var inte igår sist. Men som jag brukar säga. Bättre fort än snyggt ;o). Körde mest störtlopp rakt ner. Men skoj var det!


6/2


Igår efter träningen hängde jag med Lergård upp till Karlstad. Tänkte att jag får passa på att kolla på Svenska Rallyt nu när jag är hemma för en gångs skull!
Min kära vän Daniel som b la var med mig på U6-dagars i somras skulle hämta mig hos Tobbes farsa. Där hamnade jag helt oväntat på värsta käket. Snacka om mästerkock. Tack Krister, det var ju dret gött(som de säger i Värmland) :o)!!
Klockan halv åtta på morgonen skakade Daniel liv i mig, dags att dra till rallyt. Tobbe mötte upp oss o iväg drog vi. På vägen upp lyssnade vi på rally radion, då sa de att det var över en mil kö till Granberget, dit vi tänkte åka. Så i stället för att stressa, svängde vi av o köpte en engångsgrill, korv o annat gott! Sen kollade vi kartan. Insåg att man kunde ta en annan väg, som gick på andra sidan älven. Så det gjorde vi o kom precis fram till parkering. Kanon, slapp all kö. Annars lär vi fortfarande suttit där. Vi var nog sist ut, men bland de första på plats, hi hi ;o)!!
Alla som aldrig har kollat på Rallyt, åk dit nästa år. Snacka om upplevelse. Wow, vilken grej alltså :o)!! Inte för att man såg så mkt, bilarna bara susade förbi. Men vilken stämning det var ute i skogen.
Vi ställde oss på SS3-4, så mellan sträckorna var det en paus, då passade vi på att grilla korv. Har aldrig direkt gillat korv, men idag var det gott. Mums!

transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com