topimages
transp
transp


Mars


20/3


Jaha, då har man börjat vänja sig vid det Svenska klimatet igen. Det är ju inte så ruggigt kallt, men blåser ju så in i den.
Tyvärr åkte jag på världens magsjuka direkt när jag kom hem till Sverige. Kunde ju börjat lite bättre :o(. Fast det varade inte så länge som tur var. Om allt går enligt planerna så ska jag hinna med ett kort läger till innan säsongen börjar. Trivdes himla bra i Nice, gillar verkligen träningsmöjligheterna där. Så går det att lösa så blir det nog en sväng dit ner igen!
Nä, nu ska jag fixa ihop en schysst proteindrink. Är nog värd det efter 4 timmar i den här blåsten!
Ha de gott, så hörs vi snart!!

10/3


Sista träningsdagen här nere, suck!! Kommer att sakna livet här nere tror jag. Gillar verkligen träningsmöjligheterna här. Sen har jag helt klart ändrat uppfattning angående fransmän. Alltid tyckt att de haft en fientlig inställning till folk som inte kan prata franska. Men så fel jag hade. Räcker du säger ett ord på franska så är de med, hur trevliga o snälla som helst.
Idag passade jag på att köra förbi Monaco, har ju inte varit en enda gång åt det hållet. Jag lovar, har aldrig mött så många schyssta sportbilar som på vägen dit.
9/3


Idag körde jag först till Antibes för att möta upp Sara och Mattias. P-O från Norrköping som Mattias hade mött dagen innan hängde med oss en stund. Vi körde ut via Cannes o sen vidare in bland bergen. Var inte så ruggigt högt upp idag, utan höll oss runt 500 m ö h. Fick en riktigt fin runda idag, blev totalt 6´30.
Märktes att det var fint väder idag, mötte massa solskens cyklister.
8/3


Backintervaller igen! Samma backe dvs Pont du Loup!! Knät är helt ok nu, så det var bara att mosa på. Gick riktigt bra idag tyckte jag, fick totalt 5 timmar.
Märktes att det varit oväder i bergen. Låg massor med snö längs vägen. Tur man hade vilodag igår!

7/3


Vilodag! Passade på att ta en sväng för att se stan och åkte sen bort till Antibes. Där fanns det fina båtar ska ni veta, wow!! Vädret var kanon i Antibes, bara lite blåsigt. När vi satt på tåget tillbaks till Nice var det som att köra in i ett svart hål. Snacka om oväder, blev helt kolsvart. Var nästan lite läskigt faktiskt!6/3


Jippi, min födelsedag!! Trodde vädergudarna var på min sida, men icke. Började dugga när jag stack ut, för att sen regna i bergen. Som jag sa innan så började jag få känningar i knät, så jag körde bara 3´30 idag. Stack ut med Sara Danielsson, hon bor i Antibes.
På kvällen styrde Åke upp värsta käket, sååå gott. Agge en kompis till honom var också med oss. Tack för en väldigt mysig kväll :o)
5/3


Backintervaller i Pont du Loup. 4*10 min, var det som gällde på 53*13. En kadens mellan 40-50, snacka om goa ben efter det. Puh ;o)!! Kändes helt ok, men mitt höger knä började kännas lite skumt på vägen hem. Tror det är lite överansträngt efter alla timmar här nere!! Blev totalt 5´30 idag

4/3


En välförtjänt vilodag! Rörde mig inte många meter. Tur åke har en väldigt go o mysig soffa. Bodde i den idag o kollade på ett gäng dvd filmer


3/3


Vi var samma gäng som stack ut idag, men för sista gången. Klas o Susanne åker nämligen hem direkt efter träningen idag. Tanken var att köra max 6 timmar, var lite småseg sen igår. Men det blev 7´30 idag, puh! Vi körde ända upp till en skidbacke i Cheiron Bergen på över 1400 m höjd. Hur coolt som helst, där gick de runt med skidor o vi kommer cyklades utan mössa o vantar.
Var riktigt fint väder idag, ibland upp till 20 grader o strålande sol. Kanon för min del, behöver lite bränna om man säger så :o). Ska bli ruggigt gött med vila imorgon!!!2/3


En något förvirrad Veronica lyckades äntligen att hitta rätt Esso mack. Så idag blev det jag, Susse o Roffe som stack ut o tränade. Klasse göttade sig i bilen. Susse skulle köra backintervaller, men behövde 2 timmar innan. Så vi körde ut ihop till Pont du Loup, där backintervall backen ligger. Sen körde jag o Roffe vidare för att möta upp Susse sen igen. Fick en riktigt fin tur, på 7 timmar. Tar mig nämligen 2 timmar att cykla till dem o tillbaks. Så ganska mosig när man kom hem!1/3


Började men en mjukstart vad gällande träningen, 4 timmar. Var meningen att jag skulle köra ihop med Susse, men jag insåg efter ett tag att jag var helt ute o cyklade vad gällande att hitta. Visade sig att det var nog tur att jag inte hittade dem, de hade kört over 6 timmar. Jag fick nu 4 lugna timmar. Här är ruggigt fina tränings vägar! Helt klart att rekommendera att åka hit om man är ute efter goa vägar o gillar rosé vin ;o)transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com