topimages
transp
transp


Februari


23/2


Gissa om jag vart paff när jag vaknade i morse. Stans snökaos när man tittade ut genom fönstret.
Så de vart bara att hoppa upp på trainern idag igen. Samma som igår fast bytte lite musik. Idag blev det 8*2 intervaller ihop med Nirvana o Gwen Stefani. Undra hur vädret blir imorgon


22/2


Var ju meningen att jag skulle åka till Lucca nu i måndags o träffa laget. Tyvärr har de inte fått allt material. Var ju meningen att vi bla skulle gå igenom o prova cyklar, kläder etc. Så de sköt fram träffen till nästa vecka. Spelar ingen större roll för mig, för jag trivs som fisken i vattnet här i Lugo o träningen flyter på bra. Men de hade varit skoj att träffa laget.

Pratade med sportdirektören innan idag o vi bestämde att jag ska komma ner någon dag innan o göra ett fystest. Så vi kan kolla av innan säsongen vart jag står i träning o vad som behövs justeras. Känns skoj att de är seriösa o är intresserade.
Våran första tävling är ju den 6e mars, så nu börjar de närma sig. Gissa om jag är sugen att börja tävla :o), fast allt lite pirrigt också. Man vet ju inte riktigt vad man står mot de andra, såhär innan första racet. Fast i vinter har jag tränat seriöst, så det är nog lugnt! :o)
Har varit lite sämre väder här ett par dagar nu. Så idag blev det andra passet på trainer här nere. Sitter nere i cykelförrådet jämte tvättmaskinen o tampas med 8*2 intervaller. Fast det funkar bra! Bara se till att ha bra musik på MP3. Körde lite Ozzy, de får man pigga ben av!!!
Nä, dags att hoppa i säng nu. Har 5 timmar i bergen imorgon, om vädret tillåter dvs

19/2


Hallands Nyheter idag
Klicka här för att läsa reportaget
TRANSP14/2


Som ni säkert ser så har jag ändrat lite på sidan, därför har inte uppdatering varit som förut. Men de kommer det att bli ändring på nu. Har precis i dagarna fått adsl installerat i lägenheten, så nu jäklar.
Har hänt en hel del nytt inför årets säsong. Får möjligheten att tävla i Team Bianchi Aliverti, mycket tack vare Lars Svalin. Ett italienskt lag som håller till i närheten av Lucca. Vill ni veta mer om laget, klicka då på Team på första sidan.
Så nu har man helt plötsligt hamnat i Italien, vilket jag inte direkt har något emot :o). Ett underbart land, med bra lag o tävlingar. Kan de bli så mycket bättre?
Sen början av januari har jag o Gustav varit här nere i lägenheten i Lugo (Ravenna). Var från början inte planerat att jag skulle åka ner så tidigt, utan komma lite senare. Men vi kände att de kunde va gött att få i ordning på lägenheten o allt runt omkring innan säsongen drar igång. Men jag var hemma en snabbis i Sverige, bl.a. över 2hjuls mässan i Göteborg.

Första veckorna här nere, var de faktiskt kallare här än i Varberg, där vi varit hela vintern. Stans dimma och ofta snö när man kom lite högre upp. Fast nu de senaste dagarna har de varit helt underbart, typ 20 grader i solen. Så riktigt behagligt att träna i. Nä, dags att hoppa i säng nu. 5 timmars träning som gäller imorgon. Natti natt


IMAGES
Jag o Uffe på 2hjul´s mässan

14/2


Tidnings artikel ur CORRIERE LUCCA

IMAGEStranspCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com