topimages
transp
transp


April


22/4


Ja då har även jag fått ta mig över Muur de Huy, alltid lika trevligt att raca i Belgien! Vart lite skeptiskt hur det skulle funka med bara en 25 bak, många andra körde med 27. Men det funkade helt kanon. Tyvärr bara hade jag inte benen med mig i backen innan, så jag kunde ta det väldigt lugnt upp då jag satt i andra gruppen.
Ska väl tilläggas till er som är intresserade av utväxling, att Bettini gick på 53an andra gången uppför Muur de Huy. Som han sa, ville bara testa lite. Tydligen enligt honom så har någon vunnit La Flèche Wallonne o då sista gången gått på 53an. Jag tyckte de var jobbigt nog på 39.
Två dagar innan Flécha körde vi ett race i Cittiglio, ligger i Varese dvs i närheten av där vi bor. Fick där känna på känslan att bli inkörd (var solo) 50 meter innan mål. Ingen trevlig känsla men men inte så mycket att göra åt. Som de gamla ordspråket säger ”nära skjuter ingen haren”.
Nu efter Leige - Bastogne – Leige är Gustav hemma fram till girot o även jag har lugnt med race. Så blir nog en hel del långa träningar att se fram emot, men inte mig emot. Sitter gärna på cykeln i det här vädret. Kan ju inte va så mycket trevligare, typ svensk högsommar o fina berg :o)
Står i startgroparna nu för att bege oss till Bern, vi kör världscup där imorgon!
Silvia min lagkompis har bott hos mig fram tills nu!
A presto

Klicka här för att se bilder
16/4


Hoppas ni alla får en himla trevlig påsk med mycket god mat. Själv så passar jag på att ta första turen för året med duccen. Bättre kan man inte fira påsken enligt mig :o).

Ikväll kommer Fredrik Kessiakoff o Maria över. Har även bjudit hit min teamkompis Sabrina o med henne kommer en brasiliansk cyklist o våran japanska cyklist i laget. Så de blir ett mkt intressant påskbord tror jag då alla bidrar med något som är typiskt från sitt hemland.
Vårat svenska bidrag blir äppelpaj med vaniljsås, inte så typisk påskmat kanske. Men väldigt gott!!
Imorgon är det race här i Varese för mig, sen drar vi direkt vidare för La Flèche Wallonne på onsdag. Så vinet ska inte flöda alltför mycket ikväll!
Veckans träning har flutit på bra, så man kan hoppas på bra ben imorgon. I onsdags körde jag, min farbror Gunter (firar sin jämna födelsedag här nere hos oss) Ivan (quickstep) o några till runt Lago Maggiore, blir från mig strax över 200 km. Väldigt behagligt väder o trevligt sällskap. Jag är ju lite kass på att kolla snitt, men enligt Gunter hade vi 35 i snitt. Då körde vi ändå b la en klättring på 7 km med bra lutning. Så det rullade på bra i gruppen.
David Vitoria i Phonak mötte upp oss o var med oss ett par timmar. Han har varit sjuk en längre tid innan så han nöjde sig med 4 timmar idag.
Som jag skrev innan så tränar alla ihop o det är inte snack om att ställa av varandra i första backen. Visst det blev lite attacker ibland, men man väntar alltid in gruppen efteråt.
Min sportdirektör Rosario Fina vill att jag ska paca sista 30 min på passen. Men jag tror jag fick bra fart träning ändå under dagens pass.
Tanti auguri di buona e serena Pasqua
Veronica

Klicka här för att se bilder
9/4


Igår hade vi team presentation, så det var fullt upp hela dagen. Blev till o med intervjuad på italienska. Men jag måste erkänna att det var riktigt gött att få sätta sig i bilen till slut o åka hemåt. Inte van sån uppståndelse :o).
Kvällen innan presentationen passade vi tjejer på att gå ut o äta ihop, nu när alla var samlade. Vi hamnade vid bordet jämte en möhippa.
Rosario o Mario kom även över senare under middagen. Så Rosario fick ta en vals på dansgolvet ihop med den tilltänkta bruden.
Som vanligt en mycket lyckad kväll!

Klicka här för att se bilder


transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com