topimages
transp
transp


Mars


28/3


Idag har det regnat precis hela dagen. Så efter lite olika träningsförslag, så blev det goa intervaller på trainern för Susse o mig.
På eftermiddagen passade jag på att visa dem runt i Varese lite. Fast Klasse fick lite försmak igår, när vi rekade 2008 VM bana. För er som inte vet så går VM i Varese då.

Klicka här för att se bilder
26/3


Tyvärr lyckades jag att tappa kedjan två gånger i nästsista backen (5km) så jag fick till slut gå av cykeln o lägga upp den. Oturligt nog satt jag i utbrytning, den som höll till mål. När väl kedjan var på plats hade tredje gruppen passerat mig. Så bara att lägga ner den dagen o ta sig till mål.
I lördags hade jag inte ben nog, när vi gick in i berget 7 km. Har oftast sega ben så här på de första racen, ganska mycket diesel från vintern ännu.

Klicka här för att se bilder
24/3


Igår var det premiär för kortbent, på hemmaplan. Riktigt gött, sån jäkla frihetskänsla. Var 23 grader i backarna så fint värre.
Tyvärr lyckades jag vurpa på trappan i trädgården i tisdags kväll. Hade regnat hela dagen, då blir trätrappan hal. Vilket jag mycket väl vet om. Men spelade ingen roll, slog i svanskotan duktigt ändå. Typiskt!

Har fått celebert besök, Klas o Susanne är här! Kanon trevligt verkligen o mycket skitsnack blir det!
Fast Klasse är lite knäck utav vårat tvättrengörnings utbud. Det var nämligen cykeltvätt idag inför racet imorgon o vi har ingen svensk diesel ;o)!!! Men Susse stormtrivs, säger hon!!!

Klicka här för att se bilder
17/3


Etapploppet i södra Italien som skulle ha gått till helgen, har tyvärr blivit inställt. Då flera vägar har blivit förstörda.
Som ni säkert har märkt är det väldigt dåligt med race för oss damer såhär på vårkanten.
Så för att få lite tävlingsfart i benen, så ska vi köra gran fondo i Toscana på söndag. Fast vi är utom tävlan, då detta gran fondo inte är registrerat hos Italienska cykelförbundet. Det är nämligen så att skulle någon lämna in en protest till förbundet, då de inte är registrerat gran fondo (dvs endast amatörer får ställa upp då). Så kan den enskilda cyklisten åka på upp till 2 års tävlingsförbud i Italien.
Men spelar ju ingen roll, få ett resultat eller inte. Vi är där för att få lite fart i benen. Och jag lovar er, de går som hejsan på grand fondo. Det finns tom speciella gran fondo team.
Var inne o kikade på banprofilen precis. Puh, efter 12 km ska vi över Volterra. Dvs. en klättring på över 10 km o det är inte den enda backen på banan.
Vet en som kommer hem med möra ben på söndag! :o)

Klicka här för att kolla in Grand Fondo't
11/3


Imorgon är det tävlingspremiär. Ett race i Schweiz, ca 60 km från där jag bor så jag är fortfarande hemma. Lite blandade känslor inför imorgon, fast mest positivt. Ska bli skoj att få komma igång!
Även Fredrik kör imorgon, fast inte i damklassen ;o). Herrarnas race är en 1.2, dvs. troligen bra folk till start.
Idag mötte jag o Fredrik upp Sabrina (min teamkompis) o hennes far som är på besök. Rullade lugnt varvet runt sjön, tar ca 2 timmar.
Här e stans vårväder kanske ska tilläggas, termometern stod på 22 grader när jag kom hem. Visserligen är den i solen, men det är riktigt gött ute! Typ samma väder som i Sverige va???


Klicka här för att se bilder
6/3


Igår var det tänkt att jag skulle hämta lillsyrran vid flyget. Malin ringde två dagar innan o sa att hon skulle komma ner över min födelsedag, så det var inte jag visste direkt i förväg. Jag blev jätteglad o gladde mig verkligen att hon skulle komma ner.
Men det var inte bara hon som dök upp utan även mamma o min lillebror Dennie. Wow, kan man ha en bättre födelsedag. Knappast!!
Tyvärr stannade de bara till onsdag fm, men vi hann med Milano, äta italiensk pizza, choklad museum i Schweiz, Como o mycket mer.
Min bästa födelsedag någonsin!

Klicka här för att se bilder
1/3


Även idag mötte Bettini upp oss på träningen. Var typ storm ute, så kändes i benen när man skulle hålla farten längst fram.
Vi hade korta intervaller på platten idag, bra segt i den här vinden. Slutade med att vi satt på hjul på Bettini när han körde. Fick upp pulsen bra även där, killen har tryck i benen ;o).
Fast jag var den som satt med längst, så stod benen rakt ut när han drog igång spurten i slutet.
Imorgon är det distans som gäller om inte vädret vill något annat!

Klicka här för att se bilder


transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com