topimages
transp
transp


Oktober


29/10


Lagtempo 9 km. Ett proffs, en dam o två amatörer, var reglerna! Trodde de först drev med mig, för vem kör lagtempo i slutet av oktober!?! Så jag ställde självklart upp när de frågade mig en månad innan.
Sen visade de sig att Alessandro o Danieles lag vann förra året. För min del var det bara att hoppas på att våran fjärde person var en långsam motionär, men nej. De letade fram en snabb kille. Fast han fick tyvärr rampfeber o klagade på dåliga ben o hoppade av en halvtimme innan start. He he, italienare!
Till slut kom vi till start med fullt lag! Gissa en som fick bita bara för att sitta på hjul. Var helt slut efteråt, fick blodsmak i munnen o väldigt trötta ben. Fast vi vann faktiskt, detta väldigt prestigefulla lagtempo! Moto GP finalen satt fint sen, tyvärr bara så lyckades ju inte Rossi försvara titeln!
Gustavs lag hamnade tyvärr utanför topp 10 listan. Så nu är jag snabbast i familjen på tempo. I alla fall enligt mig själv ;o)..!?!


Klicka här för att se bilder
6/10


Byter lag till nästa år, jag kommer att köra i Bigla 2007. Så veckan efter VM, var jag i Schweiz för första träffen med nya laget. Började direkt med maxtest, fettmätning, blodtester osv. på tisdagen. De andra dagarna gick vi igenom kläder, beställning av cyklar mm o även en hel del föreläsningar. På torsdag eftermiddagen var det ute aktivitet, bestående av sparkcykel utför. Sen på kvällen bar det vidare till en gårdsrestaurang o där bjöds det på ostfondue. Tur vi gjorde fettmätningen innan den kvällen ;o)!
Laget hade även fixat dit en trubadur som även var en hejare på kort o mynt trix. Dessutom pratade han riktigt bra svenska, efter att varit i Sverige endast 6 månader. En grym lirare helt enkelt!!

Klicka här för att se bilder


transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com