topimages
transp
transp


November


16/11


Buona Sera!

Här var EICMA mässan i Miano förra helgen, liknande 2hjuls mässan i Sverige. Silvia var också här under de dagarna, så vi åkte ihop till mässan i lördags då det även var presentation för den nya dam världscupen här I Cittiglio o presentationenen för Danieles Gran Fondo som Gustav o jag kört de senaste 2 åren.

Gustav har ju varit borta i Peking o rekat OS banan o efter det SOK camp i Göteborg. Själv under tiden har jag förgyllt tillvaron med lite lagtempo ;o)!!! Det var samma lagtempo som vi körde förra året vid den här tidpunkten, Valle Olona Day. Dvs ett proffs, en dam o två amatörer.
Tyvärr var Daniele (körde i mitt lag förra året) eller Gustav inte hemma, så Zucchi startade ihop med oss. Genom att vi vann förra året, så var förväntningarna höga. Iaf från de andra, själv visste jag att min form inte var att skryta om just nu. Men tro det eller ej, vi vann. Jag lovar, det var inte utan mycket smärta i benen :o) och med endast en marginal på 2 sek till 2:a laget!

Då även vintern här i Varese stundtals kan vara väl kall o även här kommer regn o allmänt keligt väder stundtals. Så har vi skaffat oss en liten extra lägenhet. Men då det redan nu är mitten på November o 1 December börjar vinterträningen. Gustav har inte hunnit vara hemma en dag sen sista tävlingen, så enda möjligheten att få ordning på lägenheten var nu. Så jag mötte upp Gustav på flygplatsen med bilen fullpackad med ”flyttlass” så vi kunde bege oss direkt o ställa ordning på allt. Vi är faktiskt i skrivandets stund fortfarande kvar o fixar det sista. Men sen vet jag en som mer än gärna kommer ta ett par dagar av välförtjänt fullständig vila hemma.
Nu är den viktigaste perioden för kropp o själ att återhämta sig o ladda batterierna inför nästa säsong.
Själv sitter jag i en annan sits, då jag redan nu är mer än hungrig efter att få börja tävla igen.

Det är faktiskt först nu, jag känner mig helt tillbaks efter körtelfebern. Det tar uppenbarligen längre tid än vad man tror, ”sånt där”. Trodde ju innan, att jag skulle va tillbaks efter 3 v redan. Så det är ju faktiskt ett gott tecken att kunna börja bygga grunden inför nästa år helt fri från årets bravader :o)

För er som har svårt att slå ihjäl tiden den 8 december, rekommenderar jag starkt det kända Pedala con i Campioni här i Varese.
Vem vet, då kanske vi ses i December :o)
Ha de gott, a presto
Veronica

Klicka här för att se bilder från mässan!
Pedala con i Campioni
Gran Fondo Lago Maggiore
Trofeo Binda Cittiglio


transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com